Grotex

2009.01.28. 10:15


 

 

New life

 

Kinyílt a kép. Formáit elvesztve, színeit eldobva lefolyt a falról. A padlón egynemű csomóban gyűlt össze. Olyan volt, mint egy alga kupac a Tirrén tengerből. Lassan magához tért. Ferdén felnézett a reggeli Nap párás fénybe. Ez tetszett neki. Nagy levegőt vett és feltápászkodott. Nagykabátját fázósan húzta össze maga előtt. Nézett. Bal lába egyszer csak, bátortalanul előre csusszant. A jobb, automatikusan követte. Megy ez. Furcsa gondolata támadt: itt az ideje a kövérségnek. Micsoda marhaság! De mert mindig következetes volt, elindult, hogy reggeli után nézzen. Ez lenne az új élet?

 
 

 

Alan Porc

 

Már a bejárati rész is eredeti volt. Hatalmas ajtó, inkább kapu. Óvatosan lépett be a különös üzlethelységbe. Na, ez sem az én stílusom – gondolta. Milyen furcsa szag van itt? A heavymetalos haverok ajánlották, hogy nézzen be ide. Zúzós élményben lesz része, az biztos. Az eladó gyanakodva mérte végig törékeny, hófehér testén a kék mintákat. Valóban úgy nézett ki, mintha most jött volna egy tetováló szalonból.
- Jobb lesz, ha sürgősen távozik! – mordult rá a pénztáros, amikor az egyik polcon megmozdult az áru.
Odapillantott, és megértette, hogy miért röhögtek, mikor ideküldték. Elképzelték őt, a porcelánt, ahogy beront az elefánt boltba.

 

szerintünk: (5/5)
értékelés: : (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://birodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr40907830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TTZ 2009.01.28. 14:52:00

@Cotta: Kösz, bár nem tudom, hogy annak szántam-e :)
süti beállítások módosítása